Menut

Tilaisuuden menut nostavat esille Kanta-Hämeen lähiruokatarjontaa. Kanresta- ravintolan Pellolta ruokapöytään hankkeen pellot Lopen Vojakkalan kylässä tuottavat ravintolalle omaa satoa. Biotalouden ja luonnonvara-alan haasteena on uudistaa ja lyhentää lähiruuan logistisia ketjuja, ja mahdollistaa tuoreempia, terveellisempiä ja herkullisempia aterioita.

Tarjoilut Verkatehtaalla- Kehruumestarin päivä

Aamiainen: Savulohi-rieskarulla, chili-juustomunakokkelia, tehtaan leipävalikoima, juustoa, kinkkua ja vihanneksia, perinteistä kaurapuuroa ja marjahilloa, hedelmiä ja tuoremehua sekä Kaffa Roasteryn kahvia ja teevalikoima

Päivän kokouslounas: Kaksi ruokaisaa salaattia, talon leipää ja levitettä, lämmin ruoka, kahvi ja tee sekä jälkiruoka. Ruokajuomana jäävesi

Iltapäivällä: Päivän makea, marjasmoothie sekä Kaffa Roasteryn Go’Kväll kahvia ja teevalikoima

Advertisements